Seriematige nabewerking

Onze Zaak staat voor je klaar voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van eenvoudig inpakwerk tot complex productiewerk. Wij zijn flexibel en denken graag in oplossingen.  Staat het soort werk dat jouw onderneming wil uitbesteden niet in ons overzicht, neem dan gerust contact met ons op. Bel 06-24889436 of stuur een mail naar info@onze-zaak.org.

Mailings verzorgen
Volledige verzorging van mailings. Van vouwen en insteken tot NAW-controle, verzendklaar maken en versturen. Kleine en grote oplagen, beide zijn welkom.

Verpakken
Allerlei [handmatige] verpakkingswerkzaamheden zoals het samenstellen van actieverpakkingen, her- of verpakken van grote aantallen artikelen [ook kerstpakketten], en ompakken en vullen van bulkproducten.

Assembleren
Eenvoudig handmatig assemblagewerk. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van een industrieel eindproduct uit losse onderdelen.

Jewing in actie
Onze Zaak behind the scenes in actie

Voor de webshop Smoovall verpakken wij de voorraad van de huidcontact sprays. Vooral met de zomer is het product zeer geliefd. Ze verkopen het product exclusief online via hun eigen webshop. Ze verzorgen zelf de fulfilment, wij ondersteunen ze met het het klaarmaken van de voorraad. Het merk Smoovall is van het bedrijf Sensineer. Er is nog geen toestemming om hun producten en naam te vermelden.

opslag smooval
Verpakken

Klanten nemen deze dienst afnemen bij ons af:

Smoovall logo
het rotterdams warenhuis logo
Avanti Direct-Mail
Lunado group logo
Zaakado
Keiretsy europe logo

Ook kennismaken met Onze Zaak?

Vraag vrijblijvens een offerte op of loop gerust eens bij ons binnen aan de Caïrostraat 65. De koffie staat klaar!