Onze klanten

Wij zijn trots op de samenwerking met een groot aantal bedrijven van alles soorten en maten. Onze klanten zijn een belangrijke reden van ons bestaan. Wij weten als geen ander dat handmatige afwerking altijd maatwerk is. De wensen van onze klanten staan daarom centraal. Een mooie samenwerking leidt steeds weer tot een goed uitgevoerde opdracht. Tot veel enthousiasme en plezier. Door de jaren heen heeft Onze Zaak een stevig portfolio aan klanten opgebouwd. Hier vind je een kleine selectie van de vele bedrijven waar we mee hebben samengewerkt.

Offerte aanvragen?

De mensen van Onze Zaak staan al jaren voor ons klaar om de laatste hand te leggen aan ons werk. Zij vouwen de folders, maken pakketjes van verschillende kaarten, voegen verschillende artikelen samen en verpakken deze. Wij werken graag met hen omdat ze alles kunnen en het waard zijn!

John Hoornweg – directeur Tripiti

Tripiti

Wij werken al jaren met de mensen van Onze Zaak. Zij zijn verantwoordelijk voor een deel van de handmatige afwerking van onze opdrachten. Het team vult en sluit enveloppen, plakt duizenden mappen, zet displays in elkaar en verzamelt en verpakt folders. Het is een geweldige groep om mee te werken. Alles ziet eruit zoals het hoort en is af binnen de afgesproken deadline.

Eef Zuijdendorp – directeur Avanti DM & GA

Avanti

De mensen van Onze Zaak staan altijd voor ons klaar voor het verwerken van onze opdrachten. De laatste jaren maken zij veel van onze kerstpakketten en maken borrelpakketjes met verschillende artikelen en verpakken deze. Wij werken graag met hen vanwege de fijne samenwerking en prettige sfeer op de werkvloer.

William Schildwacht - directeur Zaakado

Zaakado

Wij werken met veel plezier samen met het team van Onze Zaak. Zij verpakken onze opdrachten altijd mooi en op tijd. Bovendien is het een sociale onderneming wat goed past bij de manier waarop wij willen werken.

Henny Wilting - directeur Rotterdams Handwerk

Rotterdams Handwerk

Wij werken graag samen met partijen die hun maatschappelijke impact - net als Fair Fabrics - willen vergroten. Bij Onze Zaak zijn ze in staat om hun mensen het gevoel te geven dat ze ertoe doen. En terecht! Ik laat onze handgemaakte woonproducten altijd bij Onze Zaak leveren. Daar wordt de voorraad bijgehouden en worden de tapijten keurig verpakt, met een grote glimlach.

Karin Reinders – directeur Fair Fabrics

Fair Fabrics

Rotterdams Handwerk

Rotterdams Handwerk is opgericht in 2019 en werkt aan participatie, erkenning en waardering van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Rotterdams Handwerk wil mensen voor wie geen plaats is op de reguliere arbeidsmarkt de positieve aspecten meegeven die onlosmakelijk verbonden zijn aan werk. Structuur, zingeving, trots, contacten en identiteit. Dit doet Rotterdams Handwerk door opdrachten te verwerven, producten te ontwerpen en te ontwikkelen en deze aan te bieden aan bedrijven en particulieren. 

Vrijblijvende offerte opvragen?