COVID-19

Onze Zaak is sinds juli 2020 weer volledig open voor onze medewerkers. Veel van onze collega’s hebben hun dagbesteding enorm gemist en konden niet wachten om weer aan de slag te gaan. Voordat wij weer openden, hebben wij de werkplaats in een volledig nieuw, corona-vrij, jasje gestoken.

De veiligheid van onze medewerkers staat voorop omdat zij tot de zogenaamde kwetsbare groep horen. Onze werkplaats wordt iedere dag schoon gemaakt, de toiletten na ieder gebruiken en de werktafels ieder uur.

We werken nu op 1,5m van elkaar, maken gebruik van plexiglazen schermen en dragen gezichtsschermen als we rondlopen.

De veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop. We hebben de hele werkplaats en kantine grondig schoongemaakt en ingericht op de 1,5 meter, zodat maximaal twee medewerkers per blok op gepaste afstand kan werken. Verder maken we gebruik van veiligheidsschermen, looproutes, desinfectiemiddel, Onze Zaak mondkapjes, gelaatsschermen en safe door openers.

Onze werkplaats voor corona:

IMG_0620

Onze werkplaats tijdens corona:

Onze Zaak corona proof werkplaats

Iedere collega heeft op haar/zijn werktafel een desinfectiemiddel voor de handen, een koeltas voor lunch, drankjes en andere spulletjes. Verder heeft iedereen een mondkapje om te gebruiken tijdens de reis naar Onze Zaak en een prettig gezichtsscherm om te dragen tijdens het werk.

Corona pakket client onze zaak
Jan in actie coronaproof werkplaats corona

Neem vrijblijvend contact met ons op: